Stranice

srijeda, 13. prosinca 2017.

Poštovane članice i članovi udruge !

Iza nas je punih 5 godine rada središnjice koje su po mnogim aktivnostima bile uspješne. Također naš poznati projekt Ratnici u miru sada ulazi u sedmu godinu, a njime promoviramo stvaralaštvo i poduzetništvo ratnih veterana i članova njihovih obitelji. Prilog o našem projektu očekujemo u TV emisiji Veterani mira u subotu 23. prosinca uoči Božića.

Obavili smo registraciju udruge po novom Zakonu o udrugama i sada nakon revizije članstva u cijeloj Hrvatskoj imamo nešto manje od 300 članova. Udruga djeluje kroz 4 Operativna središta, Istok, Sjever, Zapad i Jug. Na žalost za sada nemamo formirane ogranke u OS Jug iako na području Splitske i Zadarske županije imamo nekoliko desetaka članova. Kao najaktivniji ogranci udruge su oni u Bjelovaru, Kastvu, Fužinama, Slunju, Umagu i Novoj Gradišci. Prednost formiranja ogranka u Gradovima i Općinama leži u tome što članovi s toga područja raspolažu sa prikupljenom članarinom u omjeru 1:4 u korist ogranka te sa sredstvima koja je moguće dobiti za projekte od Općina i Gradova u 100 % iznosu. Naravno, kod formiranih ogranaka se biraju i članovi za Skupštinu udruge sukladno Statutu udruge.

Članarinu za 2018. godinu u iznosu 50 kn možete uplaćivati u svojim ograncima ako ste dio njih ili na račun udruge. PRIMATELJ JE UDRUGA HRV, Frankopanska 3, Bjelovar, svrha: članarina za 2018., poziv na broj HR00 i vaš OIB, IBAN broj računa je HR64 23600001102567469.
Najbrži način komunikacije s udrugom je putem Facebooka gdje imamo stranicu i tajne grupe članova i grupu sudionika projekta Ratnici u miru. Ako nemate profil na Facebooku toplo vam preporučujuemo tu mrežu za našu korespodenciju. Informacije se mogu pronaći na i na mrežnoj stranici udruge www-udruga-hrv.hr

Sretni vam predstojeći blagdani i uspješna Nova godina !

Nenad Šantalab

Predsjednik udruge

Nema komentara:

Objavi komentar