Stranice

petak, 5. siječnja 2018.

Upravni odbor udruge započeo pripreme za održavanje redovne Skupštine

BJELOVAR - Upravni odbor udruge ovih je dana započeo s prebrojavanjem uplaćenih članarina u 2017. godini kao osnovu za određivanje delegata u Skupštini udruge koja se treba održati u mjesecima ispred nas. Prema do sada prikupljenim podacima ukupan broj članova koji su u 2017. platili članarinu za tu godinu je 91. Prema Statutu udruge, osim članova Upravnog odbora skupštinu sačinjavaju i svi voditelji koji su imenovani ili izabrani po podružnicama ako su podmirili člansku obavezu. Udruga ima tri člana UO te tri od četiri moguća voditelja Operativnih središta. Isto tako u skupštini treba biti i 7 voditelja Županijskih organizacija, Gradskih i Općinskih ogranaka. Još 13 članova se bira iz redova članstva koje plaća članarinu. S obzirom da je prošle godine nekoliko članova dobilo vjerodajnice za člana skupštine još je potrebno izabrati delegate i to:
Gradski ogranak Kastav 1 delegat, Gradski ogranak Bjelovar 2 delegata uz dva postojeća Zemana i Pavelića, Gradski ogranak Slunj 1 delegat, Općinski ogranak Fužine 1 delegat. Na nivou članstva koje ne pripada ograncima već se vode na razini Županijskih organizacija potrebno je odrediti 1 delegat iz ŽO Primorsko goranske te jedan u ŽO Bjelovarsko bilogorskoj uz jednog postojećeg Maretića. Tamo gdje ne djeluju ogranci ili ŽO članstvo se registrira na nivou Operativnih središta pa tako OS Zapad, Sjever i Jug imaju pravo na po 1 delegata koje je potrebno odrediti dok OS Istok ima također 1 a to je imenovani od ranije Acs Željko.  
Za sada nije određen termin Skupštine kao ni mjesto. Trenutno se razmatraju datumi između 17. 2 - 17. 3 i lokacija Split. 

Nema komentara:

Objavi komentar