Stranice

srijeda, 23. siječnja 2019.

42 volontera udruge u 2018. sudjelovalo je 3950 sati u zajedničkim aktivnostima



BJELOVAR – Nakon kalendarske godine koja je iza projekta Ratnici u miru, projektni tim održao je sastanak u Bjelovaru.  Predsjednik udruge, Nenad Šantalab, ujedno i nositelj aktivnosti na ovome projektu, suradnike je upoznao sa glavnim aktivnostima projekta u protekloj godini. Na sastanku je rečeno kako je Ugovore o volontiranju sa udrugom, prošle godine potpisalo 32 osobe, uključujući i voditelja projekta. Osim njih, volonterske aktivnosti, ali bez ugovora obavljalo je još 10 osoba, članova udruge. Oni su većinom odradili administrativne usluge bez ugovora s udrugom, sudjelovali su u drugim aktivnostima udruge, poslovima koji su većinom bili u cilju rješavanja grafičkih problema i pripremu sastanaka, održavanja skupštine i drugih poslova bez kojih udruga ne bi mogla funkcionirati. 

Volonteri iz Kastva pomogli su i u prezentaciji projekta na Beloj nedelji u Kastvu te sudjelovali u aktivnostima ogranka pri godišnjem okupljanju i odlasku na sportske susrete. Ugovore o volontiranju prošle je godine sa udrugom potpisalo 32 osobe i svi su oni prošli edukaciju koju je organizirala udruga. Četiri edukacije odrađene su u Bjelovaru, 4. ožujka, 22. srpnja, 10. kolovoza i 8. rujna te jedna u Sisku, 1. listopada. Volonteri koji su sudionici projekta Ratnici u miru imali su obavezu dostaviti evidenciju volontiranja. Evidenciju za prošlu godinu udruga je primila od 25 članova. Ukupan broj odrađenih sati svih volontera, njih 42, u 2018. godini je 3950. Svi koji su dostavili izvješća prvi će primiti pozive za edukaciju u 2019. godini, a ostatak zainteresiranih članova nakon što dostave izvješća.


1 komentar:

  1. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
    Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

    OdgovoriIzbriši